Yhteystiedot

Puhelinnumerot
040 3098 045     Monika Viitala        Rippikoulutyö
040 3098 081     Jommu Jussila       Erityisnuorisotyö
040 3098 082     Sirpa Hotari            Varhaisnuorisotyö
040 3098 083     Ari Vettenranta       Varhaisnuorisotyö
040 3098 084     Ismo Vettenranta    Nuorisotyö
040 3098 085     Anu Kamppari        Nuorisotyö ja Sahalahden kerhot
040 3098 106     Hanna Koli             Nuorisopastori

Sähköpostiosoitteet
Kaikkien nuorisotiimin työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Työt ja vapaat
Epäsäännöllinen työ aiheuttaa sen, että työajat eivät ole kiveen kirjoitettuja. Erityisesti leirit ja viikonlopun tapahtumat sotkevat normaalia työn ja vapaan rytmitystä. Keskimääräiset vapaapäivät ovat kuitenkin seuraavat:
SU-MA     Ismo, Anu
LA-SU      Sirpa, Ari, Jommu, Monika
MA-TI       Hanna

Epävarmat tekstiviestit
Tekstiviesti on luonteva tapa ottaa yhteyttä. On tärkeä kuitenkin huomata seuraavat seikat:

  • Jokaisella työntekijällä on erillinen työ- ja siviilipuhelin. Työpuhelin menee yleensä nukkumaan vapaapäivinä. Tekstiviestin lähettäjä ei siis tiedä, tuleeko hänen viestinsä perille heti vai vasta muutaman päivän päästä.
  • Toisinaan tekstiviestit onnistuvat hukkumaan matkalle. Nuorisopastorille on käynyt esimerkiksi niin, että hyvin tärkeä yhteydenottopyyntö seilasi bittiavaruudessa 6 kuukautta ennen perille tulemistaan.
  • Jos sinulla on tärkeää asiaa: soita, älä tekstaa! Tällöin tiedät, onko asiasi tullut kuulluksi.

Siviilinumerot ja Facebook
Kaikki nuorisotiimin jäsenet tekevät työtään sydämen kutsumuksesta ja halusta. Koska työ on ihmissuhdetyötä, välillä se stressaa tai uuvuttaa kovasti. Monilla nuorilla on tiedossaan työntekijöiden siviilipuhelinnumeroita tai he ovat Facebookin kaverilistoilla. Työhön liittyvät yhteydenotot pyydetään silti aina tekemään työsähköpostin ja työpuhelimen välityksellä. Näin työn ilo säilyy parhaiten, kun levon hetkinä työt voi hetkeksi laittaa sivuun. Hyvin lyhyeltä kuulostava työasiakin saattaa näet viedä ajatukset työhön koko päiväksi. Jos asiasi on kiireinen, ota silloin ensisijaisesti yhteyttä johonkin työvuorossa olevaan nuorisotiimin jäseneen, vaikka asiasi ei olisikaan ensisijaisesti hänen vastuullaan.