Mopotalli

Kangasalan autokatsastuksen lähelle on pistetty pystyyn rasvanäppien oma kotiluola. Mopotallissa saavat huoltoa isot ja pienet kaksipyöräiset polkupyöristä, skoottereista ja mopoista aina moottoripyöriin asti. Eikä ketään ole kielletty saapumasta mopoautolla, mönkijällä tai ruohonleikkurillakaan. Tule hakemaan vinkkejä tai jakamaan omaa tietotaitoasi.

Mopotalli torstaisin alkaen klo 17 osoitteessa Nikkarintie 4.

Ilta jatkuu niin kauan kuin kävijöitä riittää. Rasvauta ketjut, kiristä pultit tai tee vähän isompiakin korjauksia. Työkaluvalikoima on tallissa pyritty saamaan sen verran laajaksi, että mopotallin kahden vapaaehtoisen puoliammattilaisen käsissä melko kinkkinenkin ongelma ratkeaa. Mikko Tahlo ja Kari Mäki auttavat konehommissa ja siinä sivussa huoltoa saavat myös kuljettajat Jommun kanssa rupatellessa tai kavereita morjestellessa.

Lämpimässä tallissa toiminta jatkuu ympäri vuoden. Oman kulkupelin puute ei sekään haittaa harrastusta. Erityisnuorisotyölle on lahjoitettu kunnostusta kaipaavia pelejä niin, että taitoja pääsee harjoittamaan joka tapauksessa.

Mopotallista vastaa erityisnuorisotyöntekijä Jorma ”Jommu” Jussila.
Yhteistyössä 4H-yhdistys ja MC Rento.