Kesätoiminta

Nuorisotyön toiminta pitää pisimmän taukonsa jouluna. Edes kesällä työmuoto ei lepää, vaikka kesän leirit ja lomat muuttavatkin tiimin työvuorot täysin talvikaudesta poikkeaviksi.

Aktiivisen kesätoiminnan taustavaikuttajina ovat vuosittain palkattavat nokkelat ja nohevat kesätyöntekijät. Suurimmaksi osaksi heidän vahvoilla hartioillaan lepää viikkotoiminnan pyörittäminen. Uusien kasvojen takana piilee myös uusia hienoja ideoita, jotka jäävät elämään joskus vuosiksi eteenpäin.

Kesätyöntekijät 2013

  • Tomi Koho 040 749 8054
  • Panu Malkasilta 045 864 4430
  • Mari Metsävainio 045 127 3137
  • Tiina Savolainen 044 025 0627

Reinola-illat

Ranta-Einolassa vietetään pitkiä perjantai-iltoja lentopallon, leirinuotion, makkaroiden ja lettujen, saunomisen, vanhojen ja uusien tuttujen sekä hartaushetken merkeissä.

Illat alkavat yhteislähdöllä Tapulinmäeltä klo 18. Saunan lämpenemistä odotellessa hikeä otetaan pelaillen ja nälkää torjutaan nuotioherkkuja popsien. Kuumaverisimmät käyvät jo alkukesästä pulahtamassa Roineen vilvoittavissa laineissa. Saunavuorojen välissä klo 21 pidetään kesätyöntekijöiden johdolla yhteinen iltahartaus. Viimeisimmät yökyöpelit jättävät Reinolan taakseen yöttömän yön hieman hämärtyessä.
Reinola-illat kesäperjantaisin. Ranta-Einolantie 20. Yhteislähtö klo 18 Tapulinmäeltä.

Rekola-illat

Sahalahden Rekolassa viikonlopunvietto jatkuu lauantaina. Kotoisasti kalustetussa nuorten tilassa pääpaino on leppoisassa yhdessäolossa, kiivaissa kilpailuissa ja peleissä sekä tietenkin yhteisessä klo 20 lyömälle ajoittuvassa Sanaan syventymisessä.
Rekola-illat kesälauantaisin. Kurviksenkuja 3. Yhteislähtö klo 18 Tapulinmäeltä.

Kesäraamis

Kesätyöntekijöiden johdolla perehdytään Raamatun saloihin oikein perusteellisesti keskiviikkoisessa kesäraamiksessa. Raamattupiiri on juurikin sitä, mitä nimi kertoo. Antoisa ja intensiivinen tutkiminen jopa lomaviikon keskellä virkistää aivan erityisellä tavalla.
Kesäraamis Parkissa kesän keskiviikkoisin klo 18.

Mopotalli

Kesäistä ajokautta ei mieluusti hukkaa särkynyttä mopoa seisottamalla. Mopotallissa asiantuntevat opastajat ja kätevät työkalut auttavat pienempien ja vähän isompienkin vikojen korjaamisessa. Aivan kaikkina viikkoina mopotalli ei avaa oviaan, mutta tallin ovesta voi aukioloajat tarkistaa. Tallille kannattaa kurvata joko mopoaan huoltamaan tai hyvässä seurassa rupattelemaan.
Mopotalli keskiviikkoisin klo 17 alkaen. Nikkarintie 4.

Seurakuntapesis

Hyvää ruumiinkulttuuria ja erinomaista seuraa tarjolla kansallispelin muodossa keskuskentällä. Mukaan voi tulla millä taitotasolla tahansa. Seurakuntanuorison peleissä voi riemuita sekä urheilussa onnistumisesta tai osallistumisen ilosta. Oikeasti pelataan, mutta pipo ei kiristä.
Pesäpalloa sunnuntaisin keskuskentällä klo 18-20.