Nuorisopastorit vaihtoon

Hei vaan nuoriso!

Jään vuorotteluvapaalle Starttileirin jälkeen. 18.8. alkaen minua ei näy virantoimituksessa vuoteen. Pyrin huilailemaan ja keksimään kaikkea rentouttavaa projektia, kun mahdollisuus tarjoutui. Sijaisenani toimii Kangasalan nuorisopastoriudesta jo vuosia salaa haaveillut Hanna Koli. Näin alkuun Hannan puhelinnumero on 040 309 8107, mutta vaihtunee pian samaksi kuin minun nykyinen numeroni, jotta titteli ja yhteystieto kohtaavat.

Syksyn aikana nuorisotiimin vahvuuteen tulee lisää johtava nuorisotyönohjaaja. Monenlaista muutosta siis tuulee, mutta kova luotto on siihen, että muutos vie Kangasalan nuorisotyötä aina vain parempaan suuntaan. Rakentakaa nuoret yhdessä työntekijöiden kanssa upeaa yhteisöä!

Enkä minä täältä kovin kauas pysyvästi karkaa. Talkoilla olen lupautunut yhden Raamattuleirin Ilmestyskirjaviikonlopunkin pitämään. Jotta nähdään!

Vastaa