Isossijoituksia päivitetty

Isossijoitukset elävät kevään aikana väkisinkin. Isosiksi valitut saavat tietoa kesätöistään, jolloin ennen joulua hakemukseen kirjoitetut käytettävyystiedot eivät enää pidäkään paikkaansa. Muutamia muutoksia on tehty, joten kannattaa vilkaista yläpalkin isoskoulutuksen kohdasta ”isossijoitukset”.

Muistakaa!! 16.2. klo 10 Riparikirkko + kaikille isostehtäviin valituille lounas ja preppaustilaisuus. (Poissaolevia velvoitetaan tulemaan rästikertaan.)

Isossijoituksista huomattavaa:

  1. Jos tulee väistämätön tarve vaihtaa isossijoitusta, ei pidä viivytellä vaan on ilmoitettava välittömästi esteestä, jotta työntekijät saavat mahdollisimman paljon aikaa uuden isosen etsimiseen.
  2. Kovin kevyin perustein ei kannata vaihtaa sijoitusta, koska mitä lähemmäs kesää mennään, sitä vaikeampi on löytää sopivaa korvaaja.
  3. Jos isostehtävänsä joutuu peruuttamaan, ei voida luvata korvaavaa leiripaikkaa. Toki pyrkimys on, että jokainen saisi leiripaikan.
  4. Jos käytettävyytesi leireille on ratkaisevasti muuttunut – esimerkiksi kesätyösi on peruuntunut ja olisit kiinnostunut leireistä, tai oletkin pitkään ulkomailla, etkä pysty ottamaan sille ajalle - ei ole haittaa ilmoittaa siitä Markolle. Näin halutessasi saatat saada helpommin lisää leiripaikkatarjouksia – tai päinvastoin, sinulle ei soitella turhaan, jos et olekaan käytettävissä.

Vastaa