Kiitos diakoniatyöltä nuorille!

Sirpa Ahola oli pitämässä nuorteniltaa 5.10. Hän puhui diakoniatyöstä ja organisoi keräystä nuorten parissa. Keräyksen tarvikkeet ovat menneet eteenpäin. Tässä Sirpan terveiset nuorille:

”Tänään vastaanotolleni tuli ihminen, jolle ojensin nuorten keräämät tavarat sellaisenaan. Kerroin, mistä ne olivat peräisin. Kyynelille ei ollut tulla loppua. Kysyin, millaiset terveiset hän haluaa välittää: ’Siunaan!’. Hän sanoi siunaavansa ja rukoilevansa jokaisen sellaisen nuoren puolesta, joka on ajatellut asiaa näin paljon ja uskon, että hän oikeasti nauttii ruuat teitä siunaten. Kahvipaketti ja pesuaineet saivat ihastuneimmat kiitokset, mutta kyllä hän huokaisi moneen kertaan kuinka kassissa on vaikka mitä!

Iäkäs rouva sai myös mattoja ja 15€:n osto-osoituksen kauppaan. Hän on joutunut aloittamaan elämänsä aivan alusta ja tyhjistä. Kodissa ja kaapeissa ei ole mitään.

Kassissa olleet sukat menevät parille sellaiselle lapselle, jotka ovat opetelleet elämän kovuutta ilman omia vanhempiaan.

Hyvän mielen kiitos jokaiselle keräykseen osallistuneelle ja siunauksen toivotus! Toivon, että välitätte terveiset perille. Sirpa”

Vastaa