Vastuutiimit päivittyivät

Perjantaina 30.8. vietettiin vastuutiimien virkistys- ja järjestäytymisiltaa. Ilta oli hieno, upeasti oli porukkaa paikalla, eivätkä vastuutiimit ole koskaan kauden alkaessa olleet niin upeassa iskussa kuin nyt. Kannattaa tutustua yläpalkissa olevaan ”vastuutiimit” pudotusvalikkoon, työvuoroihin ja kokoonpanoihin.

Yksi keittiötiimi kaipaa lisämiehitystä, ja juontajien työvuorot ovat vielä sopimatta. Muilta osin tiimien toiminta onkin jo erinomaisissa kantimissa. Tämä ei kuitenkaan estä uusien tiimiläisten mukaan tulemista. Ota yhteyttä Ismoon, Markoon tai suoraan johonkin tiimivetäjään, jos tehtävät kiinnostavat.

Jos kiinnostusta on, mutta ei ole mahdollista lupautua säännölliseksi tiimiläiseksi, voi itsensä kavaltaa tuuraajaksi. Tällöin vastuutiimien vetäjät saattavat joskus soitella ja kysyä, onko mahdollista tulla täydennyshenkilöksi tehtäviin.

Vastuutiimien facebook-rinki löytyy tästä linkistä: Vastuutiimit Facebookissa

Vastaa