Seurakunnan kolminaisuus

Kirjoittelin alkuviikosta vihkon ”Seurakunnan kolminaisuus”. Se on tuotos tähän asti jatkuneesta elämäni oudoimmasta vuodesta.

Rinnalleni lähetettiin viime toukokuussa hengellinen matkakumppani, joka edustaa hyvin erilaista hengellisen elämän tapaa, mihin itse olen tottunut. Matkakumppanuuden kautta minut on pistetty pohtimaan erilaista kristillisyyttä ja tutustumaan muun muassa karismaattisiin armolahjoihin. Se on käynnistänyt erityisiä itsetutkiskelun prosesseja, kasvua ja hienoa Jumalan maailman ihmettelyä.

Vihkonen ei ole tasoltaan ihan riparisettiä, mutta olen yrittänyt kirjoittaa hyvin kansantajuisesti. Toivon, että nämä seurakunnasta esitetyt ajatukset voisivat kasvattaa Koko Kangasalan seurakuntaa ja myös nuorisotyön kenttää aina vain parempaan suuntaan. Tutustukaa ja antakaa rohkeasti palautetta. -Marko

Linkki: Seurakunnan kolminaisuus

2 vastausta artikkeliin ”Seurakunnan kolminaisuus

  1. Hei,
    voidakseni lukea kirjoitustasi, tarvitsen siis ilmeisesti jonkinlaisen tunnussanan?
    Minua kovasti kiinnostaisi lukea ajatuksiasi seurakunnasta. Seurakunta-käsitettä käytetään nykyään niin monella tavalla ja tarkoittamaan niin erilaisia asioita, että on pakko yrittää jäsentää sitä itselle. Teoria, eikä teologia, ei kuitenkaan saa olla irrallaan arjesta ja elämästä.

    Kaikkea hyvää!

    t. Terhi P.

Vastaa