Muusikkopankki uudistui jälleen

Nuorteniltojen musiikin organisointi on hakenut toimivaa mallia. Jälleen Ismo ja Marko ovat hakanneet viisaita päitään yhteen, ja muka keksineet entistä paremman systeemin.

Jatkossa musiikkivastuu kulkee mukana vastuutiimien työvuorotaulukossa. Kuka tahansa voi ilmoittautua johonkin iltaan musiikkivastuuseen. Vastuutehtävään kuuluu, että kyseinen henkilö lupautuu pitämään huolen siitä, että illassa on yhteislauluihin toimiva säestys.

Vastuuhenkilö voi käyttää muusikkopankkia apuna kokoonpanojen suunnitteluun. Mutta toivottavaa on myös se, että innokkaat muusikot ottavat yhteyttä vastuuhenkilöön ja tarjoavat lahjojaan käyttöön. Aina on myös lupa tulla 16.30 Parkkiin, kun musiikkitreenit alkavat. Jokaiselle halukkaalle pyritään järjestämään mahdollisuus astua lauteille.

Muusikkopankki
Työvuorot

Vastaa