Kevään ohjelma julkaistu

Nuorten joulua vietettiin Parkissa aivan upean ohjelman, yli satapäisen nuorisojoukon ja erinomaisen tunnelman keskellä. Joululomaa on hyvä näillä eväillä aloitella.

Nettisivujen ja mobiilisivujen sisältö päivittyy joululoman aikana. Hetken aikaa sivut siis sisältävät uutta ja vanhaa sekaisin. Uutta käsiohjelmaa voi kuitenkin jo lueskella vaikkapa tästä linkistä: Kevät 2013 käsiohjelma.

Jos julistetta haluaa vertailla esikuvaansa, niin se puolestaan löytyy täältä: Hobbit-juliste

3 vastausta artikkeliin ”Kevään ohjelma julkaistu

  1. Tietojen päivittäminen olikin aika nopea toimenpide. Keväänkin osalta kaiken pitäisi nyt olla kohdallaan… paitsi vastuutiimien työvuorot, joita ei olla vielä sovittu. Ilmoittakaa, jos löytyy jotain vanhaa tietoa.

    • Ensimmäisessä versiossa oli tietäjien tilalla Hobitit. Mutta kun se on J.R.R.Tolkienin perikunnan omistama tavaramerkki, niin päätettiin olla antamatta mitään tarttumakahvoja kenellekään seurakuntavastaiselle ihmiselle. Päädyin sitten tietäjiin. Mikä ei sinällään ole huono haaste seurakunnan paimenuuden eikä leffaroolien valossa.

Vastaa