Käsiohjelma selkokielellä

Käsiohjelman tekstien laatiminen on tasapainoilua valitun teeman ja selkokielisyyden välillä. Syksyn MIB-teemassa oli innostuttu uppoutumaan niin syvälle, että nuorisolta tuli palautetta, ettei iltojen aiheista oikein saanut selvää. Uusimmassa ohjelmassa on pyritty ymmärrettävämpään ilmaisuun. Siitä huolimatta nuorteniltojen aiheista on tehty selkokielinen versio. Se löytyy ylävalikosta ”nuortenillat” otsikon alta: ”iltojen aiheet”.

Tässä vielä linkki: iltojen aiheet selkokielellä

Kyseinen sivu sisältää siis vain nuorteniltojen kuvaukset. Jos iltojen aiheista tai käsiohjelman muusta sisällöstä on kysyttävää, niin tämän artikkelin kommenttiosuudessa voi kysymyksiä heitellä. Itse käsiohjelma löytyy tästä linkistä.

Yksi vastaus artikkeliin ”Käsiohjelma selkokielellä

  1. Ensimmäisen kysymyksen esitän itse. :) Nuorison FB-ringissä näet tiedusteltiin, mitä tarkoittaa, kun kolmen nuortenillan otsikon perässä lukee (HPE). Kyseessä on merkintä, että sinä iltana ei ole perinteistä iltahartautta, vaan ilta päättyy ehtoollisenviettoon. HPE = Herran pyhä ehtoollinen.

Vastaa