Kamerat laulamaan

Nuorisosta moni kulkee nuorten tilaisuuksissakin kameran kanssa. Mediatulvan keskellä elävät nuoren seurakunnan ihmiset näyttävä jo äidinmaidossa hankkivan hyvää kuvaajan silmää.

Seurakunta ja nuorisotyö puolestaan kaipaavat kuvamateriaalia milloin missäkin. Mainoksissa, tiedotteissa, nettisivuilla, toimintakertomuksissa ja muissa julkaisuissa toiminnan ytimestä otetut kuvat ovat erittäin mukavia.

Kysynnän ja tarjonnan yhdistämiseksi kaikkia kuvaamisesta innostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä nuorisotiimin jäseniin. Otoksia saa tarjota milloin vain ja mistä vain. Tällä hetkellä pelkästään omalle nettisivulle olisi mukava saada:

  • Ulkokuva Parkista
  • Parempia sisäkuvia Parkista
  • Näyttävä kuva Parkki-paidasta / paidoista
  • Kuvamateriaalia nuortenillan tohinasta

Aina käyttökelpoisia kuvia eri julkaisuihin ovat:

  • Kuvat leirielämästä ja retkistä
  • Kuvat viikkotoiminnasta

2 vastausta artikkeliin ”Kamerat laulamaan

    • Riippuu, paljonko niitä laitat. Jos muutamia yksittäisiä kuvia, niin helpointa on pistää sähköpostilla: marko.sagulin(at)evl.fi. Jos taas kuvia on paljon ja ne ovat suurikokoisia, niin lienee helpointa, että tuikkaat kouraan muistitikulla, kun ollaan toistemme vaikutusalueella.

Vastaa