Nuorisotiimiä supistettu

Nuorisotiimi on viimeisen puolen vuoden aikana vähentynyt noin yhdellä hengellä. Työnantajajohtoisilla YT-neuvotteluilla ei ole ollut osuutta asiaan, vaan leikkaukset on toteutettu tiimin omasta aloitteesta pikkuhiljaa ylimääräistä pudottamalla. Tiimi on jopa ilmaissut toiveensa, että leikkaukset olisivat pysyviä.

Parkki.infon toimitus on saanut selville, että kesän aikana tiimin vahvuudesta on hävinnyt yli 60 kiloa. Leikkauksia on tehty kautta rintaman, eikä vähennyksiltä olla vältytty sen paremmin emäpitäjässä kuin kappeleissakaan. Muutosten epäillään jatkuvan.

Työnantaja ei pelkää vähennysten aiheuttavan ongelmia työtehtävien suorittamisessa. Päinvastoin yksittäisten tiimiläisten haastattelut ovat antaneet ymmärtää, että työteho on supistusten myötä vain parantunut.

Vastaa