Kategoriat

Parkki.info -sivuilla suurin osa uutisista koskettaa ns. tavallista nuorisoa. Kaikin puolin hyödyllistä ja järkevää on, että joskus uutisvirrassa näyttäytyy myös varhaisnuorisotyötä sekä opiskelijoita ja nuoria aikuisia koskevia uutisia.

Uutisartikkeleiden perässä lukee: ”kategoria”. Artikkelin kirjoittaja voi siihen määritellä uutisen kohderyhmän. Jokainen uutinen on peruslähtökohdiltaan kategoriaa ”yleinen”, eli se koskettaa rippikoulun käynyttä seurakuntanuorten joukkoa. Joskus lisämääreenä voi olla ”varhaisnuoret” tai ”opiskelijat ja nuoret aikuiset”. Tällöin artikkelin uutisarvo painottuu nuorten ohella näihin kohderyhmiin.

Kohderyhmien lisäksi on yksi kohderyhmien rajat ylittävä kategoria. Vastuutehtävät-kategoriasta löytyvät artikkelit ja uutiset, jotka kertovat jotain vapaaehtoistyötehtävistä tai vastuutiimeistä. Kun tekee mieli antaa oma panoksensa seurakunnan hyväksi, kannattaa selata uutisia kyseisen kategorian alta.

Jos siis haluat lukea vain tietyn kategorian artikkeleita, klikkaa oikasta laidasta haluamaasi linkkiä. ”Yleinen” tarkoittaa siis käytännössä kaikkia uutisia, mutta kategorioiden teknisen toteutuksen vuoksi sitä ei voi ottaa poiskaan.

5 vastausta artikkeliin ”Kategoriat

  1. Ja tosiaan kategoriat löytyvät nyt myös (ainakin toistaiseksi) sivuston sivupalkista kalenterin ja viimeisimpien kommenttien välistä.

    EDIT: Ja nyt myös ihan sivuston alta ”Arkistot” kohdan yläpuolelta. Siirtelen noita juttuja tuolla alhaalla sitä mukaa, kun se alkaa näyttää liian epäsiistiltä siellä.

Vastaa