TekstariTUPU auttaa

Tukitekstari koululaisille p. 040 309 8111

Kangasalan seurakunta on aloittanut uuden auttamismuodon, jossa kynnys on mahdollisimman matalalla. Erilaisiin elämän huoliin saa kysellä vastauksia tekstiviesteillä. TekstariTUPU vastaa tyttöjen ja poikien kysymyksiin esimerkiksi ihmissuhteista, kasvamisesta, päihteistä ja uskosta.

Tekstata voi milloin vain normaalin tekstiviestin hinnalla. Viesteihin vastataan koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Vastaaja ei saa tietää kysyjän henkilöllisyyttä, eikä kysyjä vastaajan henkilöllisyyttä. Vastaukset tulevat aina nimimerkiltä ”Tupu”.

Kangasalan seurakunnan TekstariTUPU on osa ympäri Suomen toimivaa verkkoa, joten paikallisesta toiminnasta huolimatta säännöt ja periaatteet ovat yhteiset. Lisätietoja saa osoitteesta www.tekstaritupu.net

Vastaa