Nuorten nettisivut avattu!

Tätä artikkelia lukiessasi uutinen nuorten nettisivuista ei ole valtavan yllättävä. Olethan sivuille jo eksynyt. Joten lämpimästi tervetuloa – yhä uudestaan!

Nuorten nettisivujen on tarkoitus tarjota lähes päivittäin uusia ja ajankohtaisia tiedotuksia ja artikkeleita seurakuntanuorten elämänpiiriä koskien. Samalla sivuston ylävalikossa on paljon sekä muuttuvaa että pysyvää tietoa nuorisotyön sektorista. Ylevä tavoite on, että tarpeellista tai kiinnostavaa asiaa tarjoillaan niin tiuhaan, että tämä sivusto päätyisi jokaisen seurakuntanuoren päivittäin tarkistettavien sivujen listaan.

Joni Mettälä on tehnyt arvokasta taustatyötä ja uurastanut eniten sivujen eteen ihan käytännössäkin. Hän on nuorisopastorin lisäksi toinen sivujen ylläpitäjä ja sivujen tekniikan puolesta päävastuullinen insinööri. Myös Rami Aallon tietotaito on ollut tarpeen.

Pitkään haaveissa olleet sivut ovat saaneet lähtölaukauksen, mutta monet asiat hioutuvat vielä. Alkuhässäkässä valvottujen pikkutuntien myötä mukaan on varmasti lipsunut kirjoitusvirheitä. Joitakin yksityiskohtia muutetaan palautteen jälkeen ehkä paljonkin. Suunnitelmissa tai ainakin haaveissa on myös useita lisäsovelluksia ja kokonaisuuksia, kuten kalenterisovellus tulevasta toiminnasta, nuorteniltojen äänityksiä, kuvamateriaalia, videopajan tuotantoa, sähköisiä ilmoittautumislomakkeita jne. Aikataulut ja toteuttamismahdollisuudet ovat vielä auki, mutta perusrunko alkaa olla kasassa.

Heitelkää ideoita, korjausehdotuksia ja palautetta vaikka tämän viestin kommenttiosuuteen tai kasvotusten työntekijöitä tavatessanne. Mitäänhän ei luvata, mutta joskus jopa villitkin ideat voivat onnistua.

Toivotaan, että sivusto voisi palvella hyvin upeaa nuorten joukkoamme!

Vastaa