Netta tuuraa Aria

Poikatyön konkari Ari on soluttautunut työsarkansa arkielämään erittäin tehokkaasti. Vuoden virkavapauden ajan veli Vettenrannan tapaa Ruutanan koulun 4. luokan opettajan tehtävistä. Varhaisnuorten arkielämään ja koulumaailmaan tutustuminen antaa aivan uudenlaista näkökulmaa ja myös vaihtelua. Eikä Aria kuulemma haittaa sekään, että teknisiä töitä ja musiikkia saa siinä sivussa opettaa vähän muillekin luokille. Harmillisimpana puolena hän kuitenkin pitää ensi kesän päällä synkkänä uhkana leijuvaa kolmen kuukauden kesälomaa.

Arin sijaiseksi on saatu hieno persoona, Netta Raasakka. Reilun viikon ajan seurakunnan menoon tutustunut Netta on koulutukseltaan kunnallisen puolen nuorisotyönohjaaja. Tarkoitus on ammentaa arvokasta työkokemusta, ennen kuin matka suuntautuu kirkon nuorisotyönohjaajan opintoihin. Netta on nuorisotiimin kokonaisuuteen upeasti sopiva taituri. Hänet tavoittaa Arin numerosta, 040 3098 083.

Vastaa