Klubiin etsitään apuvetäjää

Perjantai-iltaisin klo 18-20 Parkissa kokoontuvaan 6.–8.-luokkalaisten Klubi-iltaan etsitään apuvetäjää. Varsinaisina illan vetureina vuorottelevat varhaisnuorisotyöntekijät Sirpa ja Netta sekä nuorisopastori Marko.

Illassa on muutamia käytännönasioita, kuten iltapalan laittoa ja eri aktiviteettien pyörittämistä niin, että vetäjä joutuu jättämään nuorison huomioimisen käytännön asioiden hoitamisen ajaksi. Klubiin etsitäänkin innokasta ja aktiivista apuvetäjää käytännön asioita pyörittämään ja ohessa myös kohtaamaan kävijöitä. Joissain erityistilanteissa apuvetäjä voisi vastata illan kulusta yksinään. Tällaisia tilanteita olisi korkeintaan pari kertaa kaudessaan.

Koska useimmin Klubia vetää naispuoleinen työntekijä ja suurin osa kävijöistä on tyttöjä, ovat miespuoleiset apuvetäjät aavistuksen verran etulyöntiasemassa työntekijää valittaessa. Tarkoitus olisi saada myös poikia mukaan.

Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Sirpa Hotariin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Nuorisotiimi valitsee hakijoista sopivimmaksi katsomansa henkilön. Palkkio on normaali kerhonohjaajapalkkio, ellei erikseen muuta sovita.

Vastaa